Home » Opa en Oma Momenten

De Oma en Opa Momenten!

 

Oppas Opa & Oma:

Er zijn veel Oma's, die met hulp van de Opa's, 1 of meerdere dagen of dagdelen in de week, mogen oppassen op hun kleinkinderen.

Daarom bedacht ik, waarom zetten we die Oma's en Opa's niet eens in het zonnetje, door ze een Documentaire Fotoshoot

te geven van het mooiste wat ze wekelijks om zich heen hebben! Een foto document van nu, voor later.

 

Logeer Opa & Oma:

Het is zomer vakantie en dat is het een fantastische tijd om bij Opa en Oma te logeren.Om leuke dingen te ondernemen bij hun huis, slootje springen of juist lekker knuffelen op de bank. Samen knutselen, tuinieren. 

 

Voor de kinderen is het altijd fijn om bij Oma en Opa thuis te zijn. Het is heel vertrouwd en toch is alles net anders dan thuis!

De dingen gebeuren net anders, omdat Opa en Oma daar gewoon zin in hebben. Omdat ze daar opa en oma voor zijn! Met Opa lekker stoeien of vissen. Spelletjes spelen met Oma, tuinieren, bakken, knutselen of een boekje lezen.

Wat voor mooier kado is er dan om een fotoboekje te hebben van de tijd bij Oma en Opa in hun huis!

 

Alle bijzondere Opa & Oma dingetjes, verstop plekjes, mooie trommels of bijzondere beeldjes blijven op de foto's bewaard. Voor de Oma's en Opa's zijn er heerlijk heel veel foto's van jullie liefste boefjes met jullie zelf. Omdat het een boekje is, kan het lekker mee in de tas om lekker op te scheppen.

 

Ik kom op de dag dat jullie de kinders hebben, gewoon 2 uurtjes langs, jullie gaan gewoon door met wat jullie anders ook doen. En je hebt vrij snel door dat je mij niet meer ziet, en jullie kunnen genieten van jullie kleinkind / kinderen. Dan ontstaan de bijzonderste, liefste, mooiste foto-momenten.

 

Dat is toch fantastisch!

 

En omdat het zo leuk is krijgen jullie van mij twee foto boekjes, 1 voor opa en oma en 1 voor de kleinkinderen.

 


Familie Westenbroek.