Gouden Momentjes Shoots


Ik bedenk soms ineens een GOUDEN MOMENTJES SHOOT, momenten die ik zo waardevol vind, dat ik ze iedereen gun. En ik er heel veel mag fotograferen. Daarom zet ik ze soms als aanbieding op mijn sociale media! Maar je mag ze altijd ook gewoon aanvragen als je er ook de waarde van ziet.... graag zelfs!Slapende kindjes

De rust van een slapend kindje, zo heerlijk de stilte die in huis is. En je kunt gewoon even rustig kijken naar je slapende kindje.
De eind van de dag shoot

Na het eten, aan het einde van de dag... de laatste momentjes van fijn samen de dag afsluiten, de laatste grapjes. een heerlijk verhaaltje en de liefste slaperige knuffels. Slapen maar... De hele vroege ochtend shoot

 

Ik kom voor het krieken van de dag aan de deur en ik fotografeer het ontwaken van de dag, met alle liefsten. De heerlijke eerste ochtend momenten van de dag. Misschien lukt het nog om ze slapend te fotograferen, dat zou leuk zijn. Geen wekker, maar je liefste kinderen die je nog veel vroeger wakker maken met hun koude voetjes onder de dekens. Hun grote verhalen en grapjes. Het kriebelen en tekenen op de rug.En alles wat volgt tot en met het ontbijt.

 

WIE oh Wie wil mijn eerste zijn? Deze staat al zo lang op mijn lijstje.... BEL ME   of stuur me meteen een reactie, hieronder!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

De late zomer momentjes!

 

In deze bizarre Coronatijden was het wel heel fijn dat we met zijn allen buiten konden zijn en samen aan een grote tafel konden genieten van elkaar als familie. Want wat was dat gemist. En nu richting de kerst koesteren we deze momentjes gewoon heel erg.


De Oma en Opa Momenten!

 

Oppas Opa & Oma:

Er zijn veel Oma's, die met hulp van de Opa's, 1 of meerdere dagen of dagdelen in de week, mogen oppassen op hun kleinkinderen.

Daarom bedacht ik, waarom zetten we die Oma's en Opa's niet eens in het zonnetje, door ze een Documentaire Fotoshoot

te geven van het mooiste wat ze wekelijks om zich heen hebben! Een foto document van nu, voor later.

 

Logeer Opa & Oma:

Het is zomer vakantie en dat is het een fantastische tijd om bij Opa en Oma te logeren.Om leuke dingen te ondernemen bij hun huis, slootje springen of juist lekker knuffelen op de bank. Samen knutselen, tuinieren, verstop plekjes, mooie trommels of bijzondere beeldjes blijven op de foto's bewaard. Voor de Oma's en Opa's zijn er heerlijk heel veel foto's van jullie liefste boefjes met jullie zelf. Omdat het een boekje is, kan het lekker mee in de tas om lekker op te scheppen.

Voor de kinderen is het altijd fijn om bij Oma en Opa thuis te zijn. Het is heel vertrouwd en toch is alles net anders dan thuis!


Familie Westenbroek.