Het echte leven vind ik zo mooi dat ik voor iedereen wel een fotoreportage wil maken.....       

 

 

Ik ben Linda, Fotograaf en jarenlang was ik Theatermaker/docent.

Wat zo bijzonder is, is dat ik bij het krijgen van mijn kinderen vooral heel erg kon genieten van hun spel: En toen zei jij... en toen deed ik... Ze speelde toneel, speelden een rollenspel en waren vooral bezig de wereld te ontdekken en hun plek daarbinnen uit te zoeken. En dat was voor mij een feest om ze te fotograferen, om deze kleine grote momenten vast te mogen leggen. 

 

En dat was voor mij de reden waarom ik me ging bijscholen tot Fotograaf. Hun zelfbedachte verhalen, hun verkleedpartijtjes waren zo prachtig dat ik ze allemaal vast wilde leggen. En dus was mijn eerste expositie een serie foto's van mijn kinderen.

 

Een vriendin tipte me over de Day in the Life fotografie stijl. Dat was het moment van thuiskomen in het fotograferen. Het maakt me intens gelukkig als ik bij een Familie mag fotograferen. Ik ben dol op de opgroeiende kinderen die vol verbeelding en fantasie de wereld in groeien....

 

Voor het maken van een Beeldbank, maak ik een mooie combinatie tussen Fotograaf zijn en werken als Theatermaker..

Ik geniet zo van de vertaling maken van een vraag naar een beeld! En door de kennis van theatermaken, het regisseren kan ik mensen in hun kracht zetten.

 

Documentaire Fotografie geeft de kracht, de liefde, de kwetsbaarheid, de geborgenheid, het lachen

en willen/mogen ontdekken van de wereld, weer op een foto.

 
 

Documentaire Fotografie geeft de kracht, de liefde, de kwetsbaarheid, de geborgenheid, het lachen

en willen/mogen ontdekken van de wereld, weer op een foto.