Home » Zakelijke Fotografie

Documentaire Fotografie voor je Website, Linkedin of Sociale Media.


Documentaire Fotografie: Het is zo'n sterke manier van fotograferen, mensen die in hun kracht aan het werk zijn, om hen te documenteren voor je website. Dat laat de kracht van je bedrijf zien. Het beeld spreekt boekdelen.

 

* In een eerste gesprek bespreken we de ideeën/beelden/sferen die staan voor jouw bedrijf. 

* Daarna zoeken we die sfeer op, creëren de stijl die sprekend voor je bedrijf/website is. Dit kan zijn op locatie of op je eigen werkplek. In overleg zoeken we het nieuwe beeld, waar jouw bedrijf voor staat!

* Ik maak een beeldbank voor je bedrijf, zodat je voor diverse momenten kunt putten uit je beeldbank. Met diverse portretten, sfeerbeelden enof gefotografeerde situaties.

 

OOK kan ik een Beeldbank maken voor je Sociale Media, zoals je LinkedIn profiel foto of voor je bedrijfs Instagram / Facebook, zodat je je mooie verhaal kunt vertellen, en kunt putten uit diverse beelden.

 


Mara Rijff van Leaves Administratie & Advies.

Fotoshoot onder andere in het Forum te Groningen.

Deze shoot is in twee delen geschoten, een ochtend met blaadjes in de weer. En voor de portretten zijn we naar Groningen gegaan en hebben in het prachtige nieuwe Forum gefotografeerd.


Jacobien de Haan. www.By-Bien.nl

Fotoshoot voor Sociale Media, website en folders.

Na een gesprek over haar mooie enthousiaste missie.

Kwamen bij elkaar, dronken een kopje thee en met mijn meegenomen moodboard, was het meteen raak. We hebben de thee koud laten worden....  Boordevol ideeën zijn we aan de slag gegaan. We hadden maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen welke foto stijl en sfeer nodig was voor haar nieuwe Website en al haar Sociale Media bronnen.

 

Foto's van haar werkomgeving en portretten van haarzelf, close up en totaal.

Zoals ze is en zoals ze ook gezien wil worden. We hebben gelachen en veel ideeën meteen vast gelegd.

Dus heeft ze nu een mooie beeldbank van foto's die ze bij haar blogs kan toevoegen op haar Sociale Media en in haar folder.


Tanja Diepering

www.jijbenttop.nl

 

Na een kennismakingsgesprek op haar mooie plek, waarin ze uit heeft gelegd hoe ze werkt met kinderen en pony's. 

Had ik een beeld gekregen wat ze wilde voor haar website. De dag dat ik terugkwam had ze een aantal kinderen op bezoek en mocht ik middels een documentaire fotografie stijl de belangrijke momenten vangen. Dus Tanja al werkend met de kinderen en haar dieren.

Het is een Feest bij Tanja en haar collega's. Er staat buiten een prachtige pipowagen waar wat gedronken kan worden. Maar vooral buiten is het fijn, er zijn overal dieren die de kinderen gerust stellen en waarmee al knuffelend veel geleerd wordt. 

Deze foto's gaat ze gebruiken voor haar nieuwe website

zodat de kinderen de sfeer kunnen proeven van deze heerlijke plek, die een veilige plek voor ze zal worden/zijn.